Projecten

Wat deed Kopa tot nu toe?

in het kort

We vertellen je natuurlijk het liefst in geuren en kleuren over onze projecten. Daarom zijn we druk aan het schrijven en bouwen. Voor nu is er deze korte introductie.

Cultuureducatie met kwaliteit

Iedereen wist dat het niet kon, totdat er iemand kwam die het niet wist. Dit is het motto waarmee Kopa samen met het basisonderwijs op innoveert op het gebied van kunsteducatie. Binnen het netwerk Creatief Vermogen Utrecht, werkt Kopa al sinds 2013 samen met basisscholen. We streven altijd naar praktische oplossingen zonder af te doen aan de magie van creativiteit en kunst.

Artshake

Artshake is bedoeld om daar waar het tussen grote groepen bewoners schuurt, te zorgen voor nieuwe verbindingen en door middel van kunst kijken naar de mogelijkheden en positieve aspecten van dicht bij elkaar wonen.

Drie Europese kunstenaars kwamen naar Utrecht, om samen met bewoners te werken en te maken.

Fashion Skills Malawi

Tussen 2013 en 2015 reist Linda drie keer naar Malawi. Mogelijk gemaakt door crowdfunding en steun van velen ontwikkeld ze daar een train-de-trainer. Met als doel de kwetsbare jongeren in Malawi een vakopleiding mode op te bieden in samenwerking met  de Samaritan Trust. Daarna zijn ook de organisaties Byounique en Green Malata gestart met het train-detrainer programma.