Team

De mensen achter Kopa

Manja Eland

In mijn werk voor Kopa komen verschillende passies bij elkaar. Ik prijs me gelukkig dat ik door de projecten die we initiëren mijn blik op de grote lijn kan houden en toch ook met mijn handen in de klei sta. Dat ik het ene moment in een kring kleuters zit en diezelfde week met leerkrachten of beleidsmakers werk. Die veelzijdigheid, daar word ik blij van. Creativiteit gaat voor ons niet alleen over de mooiste tekening kunnen maken, het gaat over blikwisselingen, durven experimenteren en verbindingen leggen. Verbindingen tussen vakgebieden, talenten en mensen. Daar ga ik
voor.

Lisa Bleijenberg

De eerste keer dat ik een gitaar in handen kreeg, ging mijn hart sneller kloppen. En mijn bevlogen gitaardocente Susana wakkerde de passie en creativiteit aan. Muziek werd een uitlaatklep en is dat nog steeds. Tijdens een les muziektheater ontdekte ik dat het ook heel leuk is om zelf iets te creëeren. Ik schreef mijn eerste stukje tekst op een bankje op station Amersfoort. Een vrouw in een dikke jas liep voorbij en de woorden rolden zo uit mijn pen: ‘Verstopt in mijn te grote jas, droomde ik dat ik anders was.’ Ik maakte er een liedje van, durfde hem eigenlijk niet te zingen maar stond uiteindelijk toch op het podium. Daar begon mijn liefde voor het zelf liedjes maken. En nu, bijna tien jaar later, heb ik zelfs een EP uitgebracht. Naast het maken van muziek, heb ik Psychologie gestudeerd. En nu ondersteun ik Linda en Manja bij hun kunstlessen. Hun enthousiasme voor creativiteit werkt aanstekelijk!

Mayke Vaarwerk

Als Finance Officer bij Triodos Investment Management B.V. heb ik veel ervaring opgedaan in het voeren van (fondsen)administraties, het opstellen van financiële overzichten, (jaar)verslagen en rapportages. Ik ben heel blij dat ik mijn kennis kan inzetten bij Kopa en zo een bijdrage kan leveren aan de missie, cultuureducatie en creativiteitsontwikkeling.

Diane Frenay

Kunst nodigt kinderen uit tot spelen, ontdekken en experimenteren. Kunst wakkert je creativiteit aan en maakt dat je gevoelig, open en dynamisch in het leven kunt staan. En dat is zo 21ste eeuws! Daarom draag ik graag bij aan Kopa als bestuurslid, door te ondersteunen in ontwikkeling, op te treden als ambassadeur en vanuit mijn expertise in de cultuursector als klankbord te dienen..